retete-pulpe de rata


Retete – Pulpe de rata cu linte

 Ai epuizat toate retetele si vrei totusi sa gatesti ceva gustos si deosebit? Incearca retete noi si iti garantam ca iubitul tau va fi extreme de multumit.

 Ingrediente:

–  200 g linte

–   4 pulpe de rata

–   3 cepe

–   1 lingurita boabe de piper

–   3 foi de dafin

–   400 g praz

–   500 g morcovi

–   1-2 linguri unt

–   2-3 lingurite otet

–   ½ lingurita maghiran pisat

–   Sare, piper macinat, verdeata proaspata

Mod de preparare:

Lintea se spala si se lasa peste noapte la inmuiat. Ceapa se curate si se taie in jumatate. Se pune 1 litru apa sarata la fiert, se adauga ceapa, boabele de pipe si foile de dafin. Se pun pulpele de rata si se lasa sa fiarba. Se scoate carnea si se strecoara zeama, care se pastreaza. Morcovul se curate, se spala si se taie rondele. Se pun pulpele de rata intr-o tava cu ulei si se baga la cuptor pentru circa 45 de minute, pana se rumenesc frumos. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se caleste ceapa usor, se adauga lintea, se amesteca putin pe foc si se sting cu zeama pastrata. Se lasa la foc 10 minute, se adauga morcovii, se condimenteaza cu sare, piper, otet si maghiran si se mai lasa 10 minute pe foc. Se servesc pulpele de rata cu garniture de linte si se garnisesc cu verdeata proaspata.

Pofta buna! 

Incearca si alte retete: Pui cu lamaie si capere

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/rata1-1.jpeghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/rata1-1-150x150.jpeguvRetetepulpe de rata,retete
Retete - Pulpe de rata cu linte  Ai epuizat toate retetele si vrei totusi sa gatesti ceva gustos si deosebit? Incearca retete noi si iti garantam ca iubitul tau va fi extreme de multumit.  Ingrediente: -  200 g linte -   4 pulpe de rata -   3 cepe -   1 lingurita boabe de piper -   3 foi de dafin -   400 g praz -   500 g morcovi -   1-2 linguri unt -   2-3...