Pregateste retete gustoase cu minim de efort. Aceste ruloruri cu ansoa nu-ti ocupa prea mult timp, nu-ti consuma prea multe ingrediente, si in plus, este ce trebuie pentru aperitiv “ca la carte”. Aceste retete nu necesita ore intregi in bucatarie… si ai sa te convingi singura de asta!
Reteta – Rulouri umplute cu fileuri de ansoa
Ingrediente:
– ½ kg carne de porc de la pulpa (fara os)
– 1 cutie file ansoa
– 1 felie franzela
– 1 ceasca lapte
– 1 galbenus
– 150 g unt
– ½ lamaie
– patrunjel verde
– sare, piper
Mod de preparare:
Se scot din carne patru snitele, se bat cu ciocanul si se sareaza. Se freaca spuma 50 g unt si se amesteca cu fileurile tocate marunt, paine inmuiata in lapte si stoarsa bine, galbenusul, piper si patrunjel tocat. Se intinde pasta pe feliile de carne. Se ruleaza, se leaga cu o ata si se rumenesc usor in unt. Se aseaza intr-o cratita, se adauga 3 linguri apa si se dau la cuptor pentru o ora, stropindu-le din cand in cand cu sosul format. Se scot, se desface ata, se aseaza pe farfurie si, in sosul ramas, se stoarce lamaia. Sosul se toarna peste ruloruri.
Se pot servi cu salata de castraveti sau cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Incearca si alte retete : Supa de dovleac
https://www.urbanvoice.ro/rulouri-umplute-cu-fileuri-de-ansoa/https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/Rulouri-cu-ansoa2-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/Rulouri-cu-ansoa2-1-150x150.jpgReteterulouri ansoa